Aquesta passada matinada (hora catalana) s’han donat a conèixer els vencedors de la 55ena edició dels Premis Grammy de la música.

Els grans triomfadors han estat la banda de rock The Black Keys que s’han emportat 4 estatuetes: millor disc de rock (“El camino”), millor cançó de rock, millor actuació de rock, (tots dos per “Lonely Boy”) i millor productor (per Dan Auerbach, guitarrista i cantant de la formació).

Per la seva banda, Mumford & Sons s’han emportat el Grammy al millor àlbum de l’any per Babel. I també el millor vídeo per “Big Easy Express”.

- Publicitat -

Els novaiorquesos Fun. també han aconseguit un bon premi, el de millor cançó de l’any per We are young, un dels senzills del seu treball Some nights. També s’han endut el premi a millor artista novell.

Gotye ha rebut 3 guardons, un d’ells pel seu gran èxit Somebody that I used to know. També han aconseguit premi, Skrillex, Jay-Z, Frank Ocean o Adele entre d’altres.

Com sempre a sobre de l’escenari hem pogut gaudir d’un bon grapat d’actuacions musicals, i grans col·laboracions com les d’Elton John amb Ed Sheeran, interpretant el tema The A Team.
Maroon 5 i Alicia Keys han cantat Girl on fire i Daylight i Justin Timberlake que tornava a actuar després de molts anys inactiu, ho ha fet al costat del seu amic Jay-Z, per interpretar el seu darrer èxit, Suit & Tie.

Si vols consultar el llistat de tots els guanyadors clica aquí.