El nou treball dels Bon Jovi, What about now, ha estat el més venut aquesta setmana als Estats Units, amb més de 100.000 còpies i ha superat el disc de David Bowie, The next day, que s’ha hagut de conformar amb la segona posició.
Posicions que també queden de la mateixa manera, a la llista espanyola d’àlbums.

El nou disc de la banda de Nova Jersey, no ha estat molt ben valorat per la crítica especialitzada, però el grup segueix tenint molts seguidors, tal i com es demostra en el seu tour mundial, on en tots els concerts fan el sold out.

Aquesta setmana a la llista Billboard d’àlbums, també s’hi ha estrenat Eric Clapton, però s’ha hagut de conformar amb la setena posició. La banda sonora del documental Sound city, ocupa la vuitena posició.

Pel que fa als senzills, la cosa porta setmanes estancada, amb Harlem Shake, al primer lloc, Macklemore al segon amb Thrift shop, i Bruno Mars al tercer amb When I was your man. La resta de posicions segueixen més o menys igual que la setmana passada.