Comencem el repàs a les novetats discogràfiques de la setmana, amb el nou disc de la banda de Julian Casablancas, The Strokes. El disc es diu Comeback Machine i és el cinquè disc de la formació.

Com a primer tast del disc, la banda va treure una cançó anomenada One way trigger, que va sorprendre a molts fans pel seu estil, i alguns fins i tot la van arribar a comparar amb un tema dels Maná.

El disc conté 11 cançons entre les quals el primer senzill All the time.

- Publicitat -

I continuem amb un disc que també té “machine” com a títol, en aquest cas, Delta Machine, el nou projecte dels Depeche Mode per aquest any.

Noves cançons, un total de 13, escrites per Dave Gahan i Martin Gore, i que segons els membres del grup, sona molt orgànic i directe. Es va gravar durant el 2012 als Estats Units i està produït per Ben Hillier.

Se n’ha fet una edició de luxe, on s’hi inclou un segon cd amb quatre temes extres, en una tapa dura de 28 pàgines, amb fotos d’Anton Corbijn, col·laborador del grup durant molts anys.

Maiden England, és un concert gravat l’any 1988 dels Iron Maiden i que ara s’edita en 2 DVD, 2 CD, 2 LP (en edició limitada), 2 DD.

El concert es va gravar durant dos dies del mes de novembre en el NEC de Birmingham, durant la gira mundial Seventh Son of a Seventh Son. Al seu moment es va publicar en VHS, tot i que per falta d’espai no s’incloïa tot el concert.

Amb aquest nou llançament hi ha tot el concert, inclosos els bisos.

Native és el tercer disc de la formació de Colorado, OneRepublic. La banda de Ryan Tedder, torna amb nou material, format per 14 temes que segueixen la línia musical que ens té acostumats el grup.

La primera cançó que es va presentar, Feel again, es va fer servir per la campanya Everybeat matters de Save the children.

El primer senzill oficial és If I lose myself.

Altres novetats de la setmana


Aquesta setmana ve carregada de moltes novetats. Josh Rouse ens presenta The Happiness Waltz, seguint aquest pop rock que tant bé li funciona.

Des de Romania, arriba la reina del dance, Inna, amb Party never ends, un disc amb una clara premissa. 16 noves cançons que faran les delícies dels fans de l’artista.

Els històrics Simple Minds, editen un disc de grans èxits, Celebrate, The Greatest hits, on repassa la carrera de la banda, en els seus 35 últims anys de carrera. Més de 30 cançons, en un doble cd. I una edició limitada amb 3 CD’s amb 50 cançons.

Edwyn Collins ens presenta Understated, vuitè disc en solitari, en un disc ple de col·laboracions.

I per acabar, el debut de la banda Peace, In love. Un disc format per 10 cançons i produït per un habitual d’Arctic Monkeys i Florencs & The Machine, Jim Abiss.