El retorn dels Daft Punk al panorama musical no pot haver estat més positiu. El senzill de presentació, Get Lucky, està arrasant no només al Regne Unit, on ja porta 3 setmanes a la primera posició, sinó que també a la resta del món, està tenint un èxit brutal.

El nou disc de la banda, Random Access Memories, sortirà a la venda el proper 21 de maig, amb moltes expectatives, tal i com s’ha vist amb l’èxit que té Get Lucky.

Pel que fa a la resta de la llista britànica, el número 2 és per una estrena, Chris Malinchak amb So good to me. En tercera posició puja Passenger amb Let her go.

Pel que fa als àlbums més venuts, en primer lloc, el nou disc de Caro Emerald, que s’estrena a dalt de tot amb The shocking miss Emerald. En tercer lloc, una altra novetat, Hugh Laurie, el Dr House, amb Didn’t it rain.