Bruce Springsteen va comentar fa uns dies que ja té nou material, la continuació de Wrecking ball, disc que encara a dia d’avui està presentant arreu del món.

En una conversa al Backstage, abans d’un concert a Milà, manifestava que encara nota que li queda corda per estona, i que té ja algunes cançons noves, tot i que va dir que prefereix no parlar massa, per després no equivocar-se.

Springsteen ja ha gravat algunes cançons noves, durant un descans del seu tour a Austràlia, per gravar precisament allà algunes d’aquestes noves composicions amb la E Street Band i amb Tom Morello, de Rage Against de Machine, com a substitut temporal de Steve Van Zandt.

No va voler donar molts detalls de com sonarà el nou disc, però diu que està segur que amb l’impuls de la gira, el portarà directe a gravar el nou disc.

El 21 de setembre actuarà al Rock in Rio, i després es prendrà uns dies de descans, just abans d’entrar a l’estudi i gravar una maqueta amb les noves cançons, que si tot va bé podrien arribar a principis de l’any vinent.