Head up high, és el títol del vuitè treball de la formació Morcheeba.

Skye Edwards i els germans Paul i Ross Godfrey, compten amb la participació de Chali 2na (Jurassic 5), James Petralli (White Denim), Rizzle Kicks, Ana Tijoux i Nature Boy.

El disc està format per 13 temes, un dels quals, Gimme your love, serveix com a senzill de presentació.

- Publicitat -


In your hands és el segon disc d’Eliza Doolittle, un disc format per 13 cançons i per Big when I was little, com a tema de presentació.

La cantant va començar a escriure el disc a finals de 2011, quan va acabar la gira de presentació del primer disc, que va allargar-se durant dos anys. Una de les primeres que va escriure va ser Waste of time, un tema R&B, que mostra la seva veu soul en clar procés de maduració.

New és el títol del darrer treball de l’ex Beatle, Paul McCartney. Una col·lecció de 12 temes, més alguns extres, en edicions deluxe.

Inclou una cançó al costat dels membres de Nirvana, Dave Grohl, Krist Novoselic i Pat Smear, gravat als estudis Sound City.

L’àlbum està format per molts estils diferents, ja que hi ha hagut diferents productors durant el procés de gravació del disc.

John Newman debuta amb Tribute, un disc format per 14 temes, entre els quals Love me again, que l’han catapultat a la fama, després de la seva col·laboració amb la banda Rudimental.

Un disc que es mou entre el soul i el ritme dels principis de la Motown, juntament a una mica de James Brown, uns aires de Black Keys i alguns tributs a Danger Mouse.

Un còctel explosiu pel debut d’aquest jove artista que té molt a dir.

Les TLC van ser una banda de 3 noies que van triomfar molt als anys 90 i que malauradament van veure com la seva carrera desapareixia amb la tràgica mort d’una de les seves components, Lisa “Left Eye” Lopez, que va perdre la vida en accident de cotxe.

Ara, per commemorar els 20 anys del naixement d’una de les bandes femenines que més va vendre en la història de la música, s’edita aquest recopilatori, amb tots els seus èxits i un tema nou compost per Ne-Yo, Meant to be.


Tot i que encara queden un parell de mesos llargs per les festes de nadal, Mary J Blige, va per feina i edita el seu primer disc de versions de cançons típiques de les festes, A Mary Christmas.

A més té les col·laboracions d’artistes de la talla de Jessie J, Barbra Streisand i Marc Anthony.

En el disc s’hi troben versions de temes com Do you hear what I hear, al costat de l’abans citada Jessie J, Have yourself a merry little Christmas o Noche de paz, al costat de Marc Anthony.

Uns altres que tornen amb nou disc, són els històrics Pearl Jam, que ho fan amb Lightning Bolt, el desè disc d’estudi de la formació.

El disc l’ha produït el gran Brendan O’Brien, que s’ha encarregat de donar-li un so precís i de gran qualitat a la banda.

Està format per 12 temes, entre els quals els senzills Sirens, Mind Your Manners o el tema que li dóna nom al disc.