Amb la imatge del millor disc de l’any 2013 per l’equip del Per No Dir Res, volem recopilar els llançaments més destacats que ens ha de portar l’any vinent. Des del retorn dels històrics U2, passant per la gran veu d’Adele, o d’artistes revelació com Sam Smith.

El primer disc important que ens arribarà l’any vinent, serà High Hopes, el nou disc de Bruce Springsteen. Una nova col·lecció de cançons noves, covers d’altres artistes i noves interpretacions de cançons d’ell mateix.
El disc s’espera per mitjans de gener.

Un dels grans, com és Mike Oldfield, tornarà a finals de gener amb Man on the rocks, el seu primer disc en 6 anys.
Estarà format per onze noves composicions amb els sons variants que sempre ens porta l’artista.

- Publicitat -

Pel mes de febrer s’espera el disc Too Much Information dels Maxïmo Park. Cinquè disc del grup, on afegeixen certs aires post-punk al seu clàssic pop contemporani.
Per si això no fos poc, la banda presentarà el disc a Barcelona.

The Fray, presentaran el seu nou disc Helios a finals de febrer. Un disc del qual ja coneixem un tema, Love don’t die, que ha sorprès pel canvi de registre musical, que ens tenia acostumat el grup.

Beck, ens proposa una nova col·lecció d’èxits per l’any vinent, Morning Phase (encara no està confirmada la data de publicació) en el que hi participen diferents músics, com Justin Meldal-Johnsen o Joey Waronker. Alguns dels temes es van enregistrar en els estudis que té Jack White a Nashville.

Agent Cooper, és el títol del tercer disc de la formació Russian Red. Disc enregistrat a Los Angeles, ha estat gravat i produït per Joe Chiccarelli (The White Stripes, The Strokes, Morrissey, My Morning Jacket, U2, The Shins, Brian Wilson, Beck, Mika).
Està previst per la primavera.

A finals de març, arribarà Education, education, education & war, el disc dels Kaiser Chiefs, cinquè disc de la banda i format per 10 temes.
El disc el presentaran a Barcelona, durant el mes de febrer, en la sessió de clubs de Razzmatazz.

Tot i que la banda s’ha separat aquest any, l’any vinent, My Chemical Romance, editaran una col·lecció de grans èxits, als quals afegiran algunes noves composicions que no van poder veure la llum, degut a la separació del grup.
May death never stop you: The greatest hits 2001-2013, està previst per finals de març.

L’any vinent, també ens ha de portar l’esperat nou disc de Mariah Carey, The art of letting go, disc que encara no té data oficial de llançament, tot i que ja en coneixem algunes cançons.
El disc estava previst per aquest any 2013, però degut a la poca acceptació dels seus senzills, s’ha parat l’edició del treball fins a l’any vinent.

El relleu de No line on the horizon, es fa esperar més del previst. L’any vinent podria ser finalment quan arribés el nou disc dels irlandesos U2, de moment sense data ni títol confirmat. Sí que sabem que la producció anirà a càrrec de Danger Mouse i els títols d’alguns dels temes que podria incloure el disc.

Un dels noms que sonen forts com a artista revelació per l’any vinent, és el de Sam Smith, aquest cantant que l’hem conegut gràcies a temes com La La La, on acompanyava a Naughty Boy. L’any vinent, editarà el seu debut, In the lonely hour, a finals de maig.

Un altre disc que s’espera pel 2014, és el nou treball de la britànica Adele, després de triomfar amb els dos anteriors discs, i amb la banda sonora d’Skyfall. De moment no se sap ni quan sortirà, ni el títol, tot i que alguns rumors apunten que podria arribar a mitjans d’any.

Lenny Kravitz, editarà Negrophilia, al llarg de l’any vinent. Un disc molt més funky, del que ens té acostumats, i que va començar a gestar-se, fins i tot abans de la publicació del disc Black and white America.

Els Manic Street Preachers, van gravar conjuntament el seu últim disc Rewind the film i Futurology. Tot i això, aquest segon, encara no té data de llançament de cara l’any vinent. L’únic que se sap és que el material és més brillant, més basat en la banda i amb influències del krautrock. Un dels temes del disc, està cantat, meitat en anglès, meitat en alemany.

Els NONONO, ens hem conegut gràcies al tema Pumpin Blood i l’any vinent, tindrem la possibilitat d’escoltar la resta de temes que formen We are only what we feel.
De moment, encara no se sap quan arribarà el disc al mercat.
Lana del Rey, després del curtmetratge de Tropico, ja està a punt per editar el que serà el seu nou disc, Ultraviolence. El disc s’espera per l’estiu, i podria estar format per unes 14 cançons.
La colombiana Shakira, també presentarà nou disc, on segons s’ha comentat, en una de les cançons interpretarà en català, el clàssic dels Sau, Boig per tu. El primer senzill del disc, s’espera per principis de l’any.
I no ens oblidem dels Foo Fighters, que han anunciat un nou disc, que presentaran d’una manera mai vista fins al moment.
Es presenta un 2014 d’allò més entretingut i aquí estarem per explicar-ho!