Ultraviolence és el segon disc de Lana del Rey, que arriba després de Born to die. El disc l’ha produït Dan Auerbach de The Black Keys i està format per 11 temes.

Les darreres setmanes, la cantant ha anat mostrant com sonaven les cançons del disc i ara ja el podrem escoltar tot sencer.

L’artista actuarà aquest estiu al festival VIDA de Vilanova i la Geltrú.

- Publicitat -

Jennifer Lopez presenta A.K.A., el seu vuitè disc, ple de col·laboracions com, T.I., French Montana, Iggy Azalea, Rick Ross, Pitbull, Ryan Tedder de OneRepublic o Chris Brown.

El disc està format per temes que van des del hip hop, passant per R&B, dance i sons urbans que l’han marcat al llarg de la seva carrera.

The Hunting Party és el nou disc dels Linkin Park. Format per 12 noves cançons, amb un so més rocker que els anteriors discs, la banda torna al so de les guitarres amb aquest treball.

El disc inclou les col·laboracions de Daron Malakian, Rakim, Tom Morello i Page Hamilton.

A town called paradise, és el cinquè disc del productor i DJ, Tiësto, que s’envolta de bons amics com, Hardwell, Zac Barnett de American Authors, Icona Pop o Matthew Koma.

El disc està format per 14 cançons plenes de ritme, per fer-nos ballar al llarg de l’estiu.

Mary J. Blige és la protagonista de la banda sonora de Think like a man too, formada per 14 temes, on hi trobem a l’omnipresent Pharrell Williams en una de les cançons.