Art official age, és un dels dos discs que aquesta setmana publica Prince. Aquest en solitari, on podem escoltar una col·lecció de 13 temes, que es mouen entre el soul, el funky i el R&B. En un dels temes, hi col·labora Rita Ora.

Per altra banda, el segon disc que edita, és Plectrumelectrum, al costat del seu grup de noies, 3rd Eye Girl. 

El treball es mou més a camí entre el pop i el rock i està format per 12 temes.

El que va ser líder dels My Chemical Romance, Gerard Way, debuta amb Hesitant Alien, un disc que segueix la línia que la banda va mostrar en el darrer disc i que s’inspira en la música que als anys 90 feien artistes com Jarvis Cocker i Damon Albarn.
11 cançons produïdes per Doug McKean.
Per la cantant romanesa Inna, tot l’any és estiu i és que en qualsevol moment de l’any ens pot aparèixer amb una de les seves refrescants cançons.

Ara publica un EP, Summer days, on hi col·laboren alguns dels artistes llatins de més èxit, com són Pitbull o J Balvin, en el primer senzill del disc, Cola Song.

- Publicitat -
La banda de country rock, Lady Antebellum, segueix potenciant una fórmula que els hi segueix funcionant arreu del món i sobretot als Estats Units, ara amb aquest nou disc, 747, format per 11 temes en l’edició estàndard i 3 més en la deluxe. 
La sueca Tove Lo, és una de les artistes de moda de l’any, gràcies a Habits (Stay High), la cançó que li ha suposat més èxit als darrers mesos.

Ara, publica el seu debut, Queen of the clouds, que dóna continuïtat a un EP, que també es va editar aquest mateix any.

Yelle edita el seu tercer disc, Complètement fou, i continua amb el pop electrònic que tants èxits li han reportat.

La banda ha trigat 3 anys en editar el disc, produït en aquesta ocasió per Dr Luke i s’anuncia com un disc, salvatge, festiu i molt enèrgic.

Colbie Caillat publica el seu quart disc, Gypsy heart, una col·lecció de 13 cançons, on segueix conquistant-nos amb la seva dolça veu.

Destaquen cançons com Try o Live it up.

Marianne Faithfull s’ajunta d’artistes com Nick Cave, Roger Waters o Anna Calvi per editar Give my love to London, en aquest disc format per 11 cançons i on hi col·laboren músics com Warren Ellis, Jim Sclavunos, Adrian Utley, Ed Harcourt, Rob Ellis i Dimitri, a més d’un quartet de corda.