Justin Bieber continua fent de les seves, i sembla que la setmana passada va ser arrestat, segons informa la CNN, per càrrecs d’assalt i conducció temerària, derivats d’una suposada baralla que va tenir lloc al Canadà, divendres passat.

El cantant va ser arrestat després de xocar contra una petita furgoneta i un quad. Pel que sembla hi va haver una baralla entre un conductor i el cantant, després del xoc. El cantant, haurà de presentar-se als jutjats a finals de mes.

No és el primer cop que el cantant té problemes amb la justícia, recordem que va ser arrestat per conduir sota els efectes de l’alcohol, per llençar ous a uns veïns, participar en una carrera de cotxes.

Pel que fa a l’aspecte musical, s’ha anunciat un disc col·laboratiu de duets amb el jove cantant Cody Simpson. El disc podria arribar a finals d’any.