Meghan Trainor segueix imparable a tot el món amb el seu senzill, All About That Bass. 7 setmanes liderant als Estats Units i 4 al Regne Unit, entre molts altres països. Està trencant tots els rècords i encara no té ni el disc al mercat.

En segon lloc, trobem un altre fenomen, el d’Ed Sheeran, que també està triomfant amb els senzills del seu disc X, com Sing, Don’t, o Thinking Out Loud, que puja fins al segon lloc. Però per pujades, la de la nova versió remix de Bump and Grind de Waze & Odyssey Vs R. Kelly, que puja del lloc 164 fins al 3.

Pel que fa als àlbums, Ben Howard debuta en primer lloc amb el seu segon treball, I Forget where we were, en segon una altra entrada, la de Slipknot amb 5. The Gray Chapter, tercer lloc per Ed Sheeran, en quart lloc trobem l’entrada de Neil Diamond amb Melody Road i cinquè per Status Quo amb el seu Aquostic.