Meghan Trainor és la cantant del moment gràcies al seu primer senzill, All About That Bass, que l’ha fet aconseguir el número 1 en molts països, entre ells els Estats Units, des de fa 4 setmanes i ara també el Regne Unit, on ha fet una gran pujada fins a aconseguir el primer lloc.

L’anterior número 1 de Jessie J, Ariana Grande i Nicki Minaj, cau a la segona posició, mentre que en tercer lloc es manté Taylor Swift amb Shake it off.

Pel que fa a les entrades, hem d’anar fins al setè lloc per trobar Sunlight de Magician, en onzè, Labrinth amb Let it be o Ella Eyre en dotzè amb Comeback.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums, George Ezra lidera la llista amb el seu debut Wanted on voyage, un disc que va sortir a la venda fa 14 setmanes. En segon lloc puja Sam Smith i en tercer, nova pujada d’Ed Sheeran amb X.

En quart lloc, debuta Jamie T amb Carry on the grudge, en setè entra la reedició de What’s the story morning glory?, dels Oasis, vuitena plaça per Prince amb Art Official Age i tanca el top 10, Genesis amb R-Kive. Fora del top 10 trobem, Hesitant Alien, el debut de Gerard Way, que es queda en catorzè lloc.