Aquest any es van complir 20 anys de la mort de Kurt Cobain i de cara a l’any vinent, s’ha programat l’estrena d’un nou documental anomenat Kurt Cobain: Montage of Heck. Es dóna la peculiaritat, que serà el primer autoritzat que s’arribi a estrenar.

L’ha dirigit Brett Morgen, en estreta col·laboració amb la família de Cobain. De fet, Frances Bean Cobain apareix com a productora executiva del documental.

El realitzador porta més de 8 anys treballant en aquesta producció i segons va comentar a Rolling Stone, es va sorprendre la gran quantitat de cançons inèdites, pintures a l’oli, escultures, pel·lícules desconegudes i més de 4000 pàgines d’escrits, que Cobain va estar realitzant al llarg de la seva vida. Aquest material ha estat extret directament de l’arxiu personal que guardava la seva família.

Ara mateix no se sap quan s’estrenarà, l’únic segur és que es podrà veure pel canal HBO l’any vinent.

Deixa el teu comentari!