Listen és el sisè disc del francès David Guetta, en un treball en el qual ha treballat al llarg dels darrers 3 anys i en els que trobem tot tipus d’estils i ritmes, com una balada amb Sia o temes remixats per artistes com Robin Schulz.

S’inclouen col·laboracions d’Emeli Sandé, Nicki Minaj, Ryan Tedder de OneRepublic, MAGIC!, John Legend o Birdy entre d’altres.

Olly Murs publica el seu quart treball, Never been better, un treball format per 13 temes en l’edició estàndard i 4 més en la deluxe.

- Publicitat -

Col·laboren al disc, Travie McCoy, Demi Lovato, Paul Weller o Ryan Tedder, aquests dos últims co-autors de dues de les cançons del treball.

Ghost stories Live 2014, és un disc en directe dels Coldplay, en el que la banda ens ofereix una pel·lícula-concert, on podem gaudir dels temes del darrer disc en directe, gravats en diferents ciutats, com Nova York, Los Angeles o Londres.
Disponible en DVD, Blu Ray i CD.
Shady XV és un doble disc d’Eminem i el títol es deu als 15 anys que han passat des de la publicació de The slim Shady i també de la creació de Shady Records.
En un dels CD’s, estan els seus grans èxits, mentre que en l’altre, s’inclou material nou, d’artistes de Shady Records. Participen, Bad Meets Evil o D-12.
El primer senzill és el tema Guts over fear, tema principal de la pel·lícula The equalizer i on col·labora, Sia.
Pitbull torna aquest 2014 amb Globalization, un nou disc ple de ritme i on participen Chris Brown, Jennifer Lopez, Jason Derulo o Sean Paul.
En el disc trobem alguna de les cançons més radiades als darrers mesos, com We are one, Fireball o Wild wild love.
Tiziano Ferro presenta una col·lecció de grans èxits, sota el títol de TZN: The best of, on trobem una gran quantitat de temes.
Es troba en diferents formats, un dels quals, 4 CD’s, un de rareses i un altre amb duets amb artistes com John Legend, Kelly Rowland o Laura Pausini.