Youtube ha publicat una llista amb els videoclips més vistos al llarg d’aquest 2014 i el primer és Dark Horse de Katy Perry amb més de 715 milions de reproduccions d’ençà que va ser publicat el febrer.

En segon lloc trobem la versió espanyola del tema Bailando, d’Enrique Iglesias amb uns 588 milions de visites, des de la seva publicació a l’abril.

Shakira & Rihanna se situen en tercer lloc amb el seu rotllet lèsbic a Can’t remember to forget you, que suma més de 440 milions, d’un vídeo que es va publicar a finals de gener. Shakira repeteix a la quarta plaça amb La la la, amb uns 418 milions, això sí, el vídeo és de finals de maig.

Wiggle de Jason Derulo suma 400 milions de visites des del passat mes de maig. Sisè lloc per Fancy d’Iggy Azalea & Charlie XCX amb 387 milions des de març. En unes xifres similars, uns 370 milions se situa Sia amb Chandelier, això sí, el seu vídeo es va editar dos mesos després. Per darrere de Sia, Meghan Trainor amb All About That Bass amb 361 milions. La segueix Taylor Swift amb Shake it off, que aconsegueix uns 357 milions de visualitzacions des d’agost. En desè lloc se situa Anaconda de Nicki Minaj amb 320 milions.

Una llista pràcticament dominada per les noies amb les excepcions de Jason Derulo i Enrique Iglesias.