Taylor Swift suma una nova setmana a la primera posició de la llista d’àlbums dels Estats Units amb 1989, el seu darrer disc i el més venut el 2014 als Estats Units. I té molt de mèrit la cosa, ja que el treball va sortir a finals d’octubre.

Aquesta setmana, aconsegueix vendre 155.000 unitats més del treball i són suficients per liderar 7 dies més. En segon lloc amb 76.000 còpies, trobem a Ed Sheeran que escala una posició amb X. En tercer lloc hi ha Nicki Minaj amb The pinkprint.

La setmana vinent s’haurà de veure si Swift pot aguantar una desena setmana, ja que aquests dies s’ha posat a la venda el disc de debut de Meghan Trainor, Title, un dels fenòmens del 2014.

Pel que fa a les cançons, tampoc hi ha canvis. Mark Ronson i Bruno Mars, repeteixen per segona setmana amb Uptown Funk. En segon lloc, continua Taylor Swift amb Blank Space i en tercera Hozier amb Take me to church.

A dins del top 10, destaquem l’entrada d’Ariana Grande i The Weeknd amb Love me harder, que sumen 3 llocs.

Deixa el teu comentari!