Esdeveniment de la setmana

A molts llocs, l’esdeveniment de la setmana o de les setmanes properes, ha estat el famós Carnaval. És per això que avui a la secció portem unes de les disfresses més originals que existeixen per acudir a aquesta celebració.

– Vestit de còmic
– Explorador dins d’una cassola
– Gondoler amb barca
– Bústia de correus
– Xoriço (polític)
– Plàtan
– Unicorn
– Fulla de maria
– Tauró menjant-se a un nadador
– Mariscos recio
– Elefant
– Fregona
– Família vestida de lladres i el nadó de bossa de diners
– Tampó o compresa
– Espermatozoide
– Targeta visa negra
– Je suis Charlie
– Moviments artístics
– Horòscop

- Publicitat -

Moment musical

43 anys de Billie Joe Amstrong

Com molta gent ja sap, ahir, 17 de febrer va ser el 43 aniversari del guitarrista i vocalista de la banda punk-rock Green Day, el senyor Billie Joe Amstrong. En honor al seu aniversari, i com que forma part d’una de les bandes més exitoses dels 90 i 2000, avui a la secció volem parlar sobre ell i dades curioses que poder no tothom sap.

En Billie no sempre ha set el noi punk que tots coneixem. De petit la seva mare el duia a cantar als hospitals i a repartir ous per pasqua.

El seu pare va morir el 15 de setembre del 1982, ell va estar durant dies tancat a l’habitació i ell sempre que la seva mare l’intentava fer sortir d’allà ell deia: “Wake Me Up When September Ends” , d’aquí va venir és el títol d’un dels seus èxits més coneguts.

A la intro de la cançó de International Superhits, Maria, sona un tros d’un senzill que ell va gravar a l’edat dels 5 anys.

La primera cançó que va cantar a sobre un escenari va ser Santa Nit en un espectacle de nadal de l’escola.

Els seus germans van ser qui van influir a en Billie amb música punk, rock i metal.

Quan va morir el seu pare, la seva mare va casar-se amb un home que ell detestava, i per aquest motiu una altra cançó que va escriure va ser Why Do You Want Him

Va conèixer al seu company de la banda i baixista, Mike Dirnt, a la cafeteria de l’escola i al fer-se amics van crear una banda anomenada Sweet Children.

Va anar a viure a una casa okupa juntament amb en Mike perquè no suportava al seu padrastre.

Va participar durant molt temps en el Gilman Street, lloc on tocaven bandes amateurs cada setmana.

Era conegut com a Two Dollar Bill, perquè a l’institut venia cigarrets i marihuana a dos dòlars. Als 18 anys el van enganxar venent i va ser expulsat.

Blue va ser la seva primera guitarra, una que li va regalar el seu pare i en la que ell va posar adhesius i les seves inicials. Apareix en el videoclip de Basket Case.

Actualment té una cadena de guitarres de Gibson amb la seva firma i una discogràfica independent anomenada Adeline Records.

Notícies virals

El nou Ken humà

Rodrigo Alves, s’ha gastat més de 250.000 dolars en cirurgies. Fins i tot la seva última operació va suposar un 6 en un, sis operacions en una sola intervenció, ampliant el diàmetre dels seus ulls i tallant la comissura dels seus llavis per tenir un somriure més gran.
Ell declara que és un perfeccionista i que no pensa parar fins a quedar igual.

Tenyir-se les aixelles, nova moda

Una nova tendència que ha sorgit és el NO a la depilació femenina, i seguidament d’això també ha aparegut la moda de tenyir-se els pèls de les aixelles! Com bé molta gent es fica colors cridaners al cabell, ara també poden ficar-se a conjunt les aixelles, com amb tons roses, blaus, verds o liles.
Aquesta moda va començar per internet i actualment hi ha moltes noies penjant fotos dels seus nous looks. La moda es coneix amb el nom de Lady Pit Hair.


Youtube

10 milions de “criaturitas”

El primer canal espanyol de YouTube en arribar als 10 Milions de subscriptors pertany a un noi de 24 anys, anomenat Rubén Doblas Gundersen, més conegut com El Rubius. A més de ser el canal de YouTube amb més seguidors d’Espanya, en el rànquing mundial, ell ocupa el lloc 29, només per superat famosos Com Justin Bieber, Taylor Swift, Eminem o Katy Perry.
El seu compte de Twitter Té 2,6 milions de seguidors, la seva pàgina de Facebook 4 milions d’aficionats i fins i tot té presència en xarxes socials més recents com Instagram (446,000 Seguidors) o Vine (267.000 seguidors).
Per agrair a tots els seus seguidors el suport, El Rubius va penjar un vídeo especial 10 milions, on agraeix i fins i tot es posa sentimental, explicant la seva experiència i la seva gran sorpresa pel fenomen.