Novetat musical

Aquesta setmana com a novetat musical porto a una banda americana de pop rock i una cantant també americana.

Against The Current és el nom del grup que vull presentar. La banda està formada la Chrissy Constanza, en Daniel Gow i en Will Ferry. Tots els components són molt joves, la vocalista i l’ única noia, la Chrissy té 18 anys. El grup va començar com molts, fent covers, i aquest mes, concretament el dia 17 de febrer van treure el seu primer EP que conté 6 temes originals. El seu estil és un pop rock i una mica indie tipus la banda Echosmith. Tenen bones cançons i són recomanables d’escoltar.

Per altra banda us presento la Bea Miller, una cantant de només 16 anys, però que tot i ser adolescent ens presenta una música bastant rock alternatiu. La Bea ja és coneguda d’abans perquè anteriorment va ser participant del famós concurs de X Factor, però ara ella ha decidit fer un primer EP amb un estil pop-rock alternatiu que enganxa bastant. El seu primer single, Young Blood, ha tingut molt èxit. Ella molts cops ja ha dit que les seves inspiracions són els grups de rock, sobretot Nirvana.

Les pitjors pel·lícules de la història

Com que aquesta setmana l’esdeveniment més destacat ha sigut els oscar, avui a la secció parlarem de les pel·lícules que han tingut menys èxit de tota la història.

-Daredevil (2003). Opinió: Si tuviera la desgracia de ser niño y que la primera película vista en el cine fuese ésta, odiaría el cine por los siglos de los siglos, amén. ¡En ese aspecto he tenido suerte, menos mal!”

– Superman returns, El Exorcista II, Els cuatre fantàstics, Pesadilla en Elm Street (2010), Matrix Revolutions (2003), Alien Resurrection (1997), Spiperdman 3, Los Piratas del Caribe (2007), Sexo en Nueva York 2 (2010), X-men la decisió final (2006)…

– Catwoman (2003)

– Batman i Robin (1997)

– Crepúsculo (2008) opinió: Crepúsculo pasará a la historia como la película que se cargó, ella sola, el género de vampiros, presentándonos a una nueva variedad: un vampiro que brilla a la luz del sol y se porta como un nenaza.

– Indiana Jones i la calavera de vidre (2008)

Curiositats de Youtube

Tots sabem què és el Youtube o hem sentit a parlar d’ell, però avui m’agradaria parlar de curiositats que poder molts de vosaltres no sabeu sobre aquesta xarxa social.

1. Va ser fundada per Chad Hurley, Steve Chen i Jawed Karim. La seva idea va venir quan Chad Hurley i Steve Chen havien de presentar una història senzilla al mercat en vídeo.

2. La pàgina va estar per dir-se HotorNot.com (Sexy o no.com) perquè Jawed Karim volia que fos una pàgina de cites en línia on et podies conèixer per vídeo.

3. Va ser comprat per Google el 2006 per res més ni menys que 1.65 bilions de dòlars el cost de 5 avions A380 (l’avió passatger més gran del món).

4. El 24 de Juliol de 2010, milers de persones arreu del món van pujar a YouTube vídeos sobre les seves vides, per a participar al projecte “Life in a Day” (La vida en un Dia), un experiment cinematogràfic històric per documentar com es viu un dia en particular al nostre planeta. Les contribucions van arribar des d’Austràlia fins a Zàmbia: més de 80.000 vídeos, que totalitzen 4.500 hores de filmació.

5. El primer vídeo de youtube es diu Em at the zoo, (fet pel cofundador Jared).

6. Es pot jugar a l’snake mentre no se’t carrega el vídeo.

7. Hi ha més de 10.000 partners a youtube.

8. 21-24 hores de vídeo són les que es pengen per minut actualment.

9. Si volguessis mirar tots els vídeos que té trigaries uns 1700 anys.

10. El rang d’edat que més visita la pàgina és de 18-34 anys.