Txarango han estat els grans guanyadors dels Premis Enderrock per votació popular en emportar-se els guardons a millor disc de pop-rock per Som riu, millor artista en directe, millor lletra de cançó per Compta amb mi i, coincidint amb el veredicte de la crítica, millor artista del 2014.

Els Amics de les Arts s’han endut els premis a la millor cançó per Ja no ens passa i a la millor portada del disc per Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure.

Love of Lesbian han esdevingut un any més els preferits del públic en la categoria de millor artista en llengua no catalana.

- Publicitat -

Per altra banda, Bonobos s’ha emportat el premi al grup revelació i Oques Grasses el millor videoclip per Sexy. Cesk Freixas li ha atorgat enguany el premi al millor DVD per a Protesta.

També han rebut premi, Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernàndez Miró per Granada, en la categoria de millor disc de cançó d’autor. Joan Dausà ha guanyat el premi a millor cançó d’autor per On seràs demà.

En la categoria de folk, el públic ha escollit Una terra sense mapa de Toni Xuclà com a millor disc.

La gala dels premis serà el 26 de març al Teatre Municipal de Girona, on actuaran Els Catarres, Nyandú, Joan Dausà, Núria Graham i Senior i el Cor Brutal.