Jaume Pla, el líder empordanès de la banda Mazoni, es tancarà durant tot aquest mes, al Media Quiosc d’Arts Santa Mònica per compondre un nou treball discogràfic. Com a premissa, cada cançó que faci durant aquests 31 dies haurà d’estar interpretada per un instrument diferent.

L’últim dia del mes, farà un petit concert amb les cançons que hagi fet per enregistrar el disc.
De moment ja ha començat a escriure una de les cançons, a piano, que parlarà d’una bufanda que una noia es va descuidar a la Rambla de Santa Mònica, com a símbol de les pèrdues.

No serà l’única novetat d’aquest any 2015 per a Mazoni, ja que el dia 18 d’abril estrenarà la gira “Totes les històries que hem viscut” al festival Strenes de Girona, fent referència a la cançó “Per primer cop” del disc “Fins que la mort ens separi”, una de les cançons més destacables del grup.

Tot això serà per celebrar els 10 anys del primer disc de Mazoni en Català, “Esgarrapada”, i els 5 de la mítica Gira dels 31 dies.