Novetat Youtube

Aquesta setmana a la secció de Youtube portem un grup de rock-punk de Montreal, Canadà, format per quatre nois: en Janick (vocalista principal i guitarrista), en Matt (baixista i vocalista), en Jessy (guitarra principal) i en Mehdi (bateria).

El seu canal va estar creat el 9 d’octubre de 2007 pel vocalista principal i guitarra, Janick Thibault, on va penjar covers de Green Day, Sum 41, Blink-182, Billy Talent, The Offspring, Simple Plan, My Chemical Romance etc. Al cap d’un any ja va penjar una cançó original amb el nom artístic de Amasic. Després en Janick va anar penjant covers fins que es van incorporar la resta de membres. La banda ha fet covers de diferents grups de punk-rock però també ha fet covers de pop goes punk com amb “Steal My Girl” de One Direction o “Style” de Taylor Swift.

A més, al 2014, van participar al Vans Warped Tour 2014, i això va fer que es donessin a conèixer. També al 2014 van treure el seu primer EP anomenat The Things We Say.
El seu canal té actualment més de 20 milions de visualitzacions, i també han atret l’atenció de bandes com Simple Plan, Boys Like Girls, Sum 41 o A Day To Remember. Molta gent, segons ells, diuen que són una nova versió de Green Day o All Time Low.

Vídeo de la setmana

Avui com a vídeo viral de la setmana portem un que en tan sols dos dies va arribar a les 110.000 reproduccions. Estem parlant del vídeo de HackingLife, ja coneguts abans per vídeos de com separa la clara de l’ou del rovell, consells per fer la maleta etc.

Aquest cop, la companyia a sorprès amb un vídeo de 10 coses que fem malament. Tracta de 10 costums que tenim i que donem per bones, i ells ens mostren com seria la forma correcta de fer-ho.

Obrir un pot: nosaltres obrim sempre els pots a la força, intentant desenroscar el tap, però la forma correcta és fer palanca amb un ganivet fins que faci el “pop” i després desenroscar sense força.

Beure un refresc amb palleta (directament de la llauna): molta gent no ho sabrà, però el forat que tenen les tanques de la llauna, serveixen per col·locar-hi la palleta, i així no sortirà de la llauna.

Servir patates fregides de bossa: creiem que el correcte es servir les patates en un bol, però en realitat la bossa al tenir un espai buit d’aire pot servir per doblar la bossa per sota fins que les patates arriben a dalt de tot, d’aquesta manera la bossa fa de propi bol i no caldrà embrutar-ne cap.

Tallar el paper d’alumini: molts de nosaltres acabem tallant el paper d’alumini malament i pensant que la caixa amb les dents per tallar no serveix per res, però si ens fixem, hi ha unes pestanyes als laterals de la caixa que si les enfonsem endins mantenen el rotllo fixe, perquè així vagi bé per tallar-lo.

Assegurar cables endollats: quan tenim un allarguis, per exemple, i connectem els cables, no podem tenir-los estivats perquè es desendollaran, en canvi, si fem un petit nus (una volta) sense forçar-lo, es mantindrà endollat.

Fer ús del tetrabrick: estem acostumats a posar la llet de forma que a mesura que s’omple el got van caient gotes fora del got, però si servim la llet amb el forat del tetrabrick quedi a la part de dalt, no vessarà.

Pelar alls: una bona forma de pelar alls és posar-los dins d’un pot, sacsejar el pot durant uns segons i ja surten pelats.

Servir les crispetes sense llavors: si no volem que al pot hi caiguin les crispetes que no s’han fet, hem de d’obrir primer un forat petit a la bossa, fer-les caure i llençar-les.

Lligar-te els cordons de les sabates: una bona manera perquè no se’t desfacin els cordons de la sabata és fent el segon doblec en rotació contrària.

Eixugar-se les mans: sempre tendim a eixugar-nos les mans passant de la pica a agafar moltíssim rotllo de paper, però una bona manera per no malgastar tant paper seria sacsejar les mans a la pica uns 10 cops i després utilitza un tros de paper per acabar d’assecar.

Curiositat de la setmana

Actualment entre la gent jove hi ha moltes noves paraules que estan de moda i que nosaltres aconsellem no utilitzar gaire. Ens referim a les paraules següents: què signifiquen?

Selfie: és una foto que està feta per un mateix, és a dir, qui tira la foto surt a la foto. Ve del terme self (un mateix).

Hipster: és una paraula que s’utilitza per referir-se a la gent que porta ulleres de pasta, barba, amb una moda força peculiar i que escolten música alternativa.

Swag: aquest terme es fa servir per dir que algú o alguna cosa té qualitat, en el bon sentit.

Freak: ve de l’anglès també, i es fa servir per a aquella gent que té aficions als videojocs, a les sagues de pel·lícules mítiques etc.

Twerking: s’utilitza per un tipus de ball. Consisteix en moure el cul i ballar de forma molt sensual.

Hashtag: és una icona que s’utilitza per posar paraules o frases com a enllaç, i tothom que utilitza el mateix hashtag, doncs queda registrat de forma que pots trobar la publicació gràcies al hashtag.

De tots aquests termes s’està fent un mal ús, però ara ens preguntem: com seria parlar diàriament amb aquestes paraules?

Per exemple dir: Avui estic hashtag cansat o aquests pantalons tenen molt swag.