Que Uptown Funk sigui número 1 de la llista de senzills als Estats Units ja no és notícia. Però sí que ho és que aquesta setmana, la que fa 12, iguali a Blurred Lines, el tema de Robin Thicke i Pharrell Williams que l’any 2013 va estar-se també les mateixes setmanes.

Mark Ronson i Bruno Mars encara haurien de sumar 4 setmanes més per igualar el rècord absolut, que està en mans de Mariah Carey i Boyz II Men amb One Sweet Day, que va estar 16 setmanes al primer lloc entre 1995 i el 96.

Pel que fa a la resta de posicions, continuen amb Maroon 5 amb Sugar en segon lloc, Ed Sheeran en tercer amb Thinking out loud, Ellie Goulding en quart amb Love me like you do i Rihanna en cinquè amb FourFiveSeconds.

A l’apartat dels àlbums, tal com ha passat al Regne Unit, Kendrick Lamar s’ha situat en primer lloc amb To Pimp a Butterfly que ha venut unes 360.000 unitats.
La banda sonora d’Empire cau al segon lloc, mentre que en tercer se situen Modest Mouse amb Strangers To Ourselves.

Deixa el teu comentari!