Que Uptown Funk sigui número 1 de la llista de senzills als Estats Units ja no és notícia. Però sí que ho és que aquesta setmana, la que fa 12, iguali a Blurred Lines, el tema de Robin Thicke i Pharrell Williams que l’any 2013 va estar-se també les mateixes setmanes.

Mark Ronson i Bruno Mars encara haurien de sumar 4 setmanes més per igualar el rècord absolut, que està en mans de Mariah Carey i Boyz II Men amb One Sweet Day, que va estar 16 setmanes al primer lloc entre 1995 i el 96.

Pel que fa a la resta de posicions, continuen amb Maroon 5 amb Sugar en segon lloc, Ed Sheeran en tercer amb Thinking out loud, Ellie Goulding en quart amb Love me like you do i Rihanna en cinquè amb FourFiveSeconds.

A l’apartat dels àlbums, tal com ha passat al Regne Unit, Kendrick Lamar s’ha situat en primer lloc amb To Pimp a Butterfly que ha venut unes 360.000 unitats.
La banda sonora d’Empire cau al segon lloc, mentre que en tercer se situen Modest Mouse amb Strangers To Ourselves.