Com ja s’esperava, la banda britànica Blur, ha situat el seu nou disc The Magic Whip, com el més venut de la setmana al Regne Unit. És la sisena vegada que els de Damon Albarn aconsegueixen el primer lloc, després d’haver-ho fet amb Parklife (1994), The Great Escape (1995), Blur (1997), 13 (1999) i Think Tank (2003).

Per altra banda, gran pujada de 1989 de Taylor Swift que passa del 10 al 2. També puja James Bay, fins al tercer lloc amb el seu debut Chaos And The Calm.

Imagine Dragons entren al top 10 amb Smoke + Mirrors.

La sorpresa la trobem en els senzills, ja que tothom esperava que I really like you de Carly Rae Jepsen ocupés el primer lloc, però després d’una lluita molt renyida amb Omi, és aquest artista amb Cheerleader el que lidera la llista, seguit per Wiz Khalifa i Charlie Puth amb See You Again i en tercera posició trobem a la cantant canadenca.

En quart lloc se situen Major Lazer, DJ Snake i MO amb Lean On, seguits de Jess Glynne amb Hold my hand. Iggy Azalea i Jennifer Hudson pugen fins al setè lloc amb Trouble.