Taylor Swift sabia perfectament que el seu nou videoclip Bad Blood, ple d’estrelles li proporcionaria molts èxits. El vídeo va aconseguir el rècord de visites en 24 hores, superant a Anaconda de Nicki Minaj. I ara, aquesta setmana ha vençut See you again de Wiz Khalifa, sumant 52 llocs a la llista americana.

El tema en qüestió, on també apareix Kendrick Lamar, és un dels més escoltats i reproduïts els darrers dies, motiu més que suficient per haver aconseguit el primer lloc, tal com va passar amb Shake it off o Blank space.

Pel que fa a la resta de posicions, bona pujada de David Guetta amb Hey Mama, que ja es troba en vuitena posició.

Twenty One Pilots lideren la categoria d’àlbums amb prop de 150.000 còpies de Blurryface. També destaquem la bona pujada de 1989 de Taylor Swift, gràcies a l’èxit del seu senzill, que fa que el disc se situï cinquè.