Mariah Carey presenta #1 To Infinity, una versió actualitzada del disc original, que es va editar l’any 1998. En ella trobarem 18 èxits de la cantant i un d’inèdit, Infinity.

Brandon Flowers arriba amb el seu segon disc en solitari, The Desired Effect, format per 10 temes, amb un so diferent al qual ens tenia acostumats el líder de The Killers.

Sol Invictus és la primera col·lecció de noves cançons de Faith No More en 18 anys. 10 són les cançons que formen part del disc, gravat a l’estudi que la banda té a Oakland.

- Publicitat -

Why make sense, és el sisè disc de Hot Chip, on trobem 10 temes, tot i que en una versió deluxe, s’inclou un EP extra amb 4 temes gravats durant les sessions de preparació del disc.

The Purple Album és un disc de Whitesnake en el qual David Coverdale versiona amb el seu grup, algunes de les cançons que va gravar com a cantant de Deep Purple entre 1973 i 1976.

El DJ alemany, Zedd edita True Colors, el segon disc d’aquest reputat productor, on trobem fins a 11 temes i amb les col·laboracions de Selena Gomez, Echosmith, Troye Sivan o Bahari.

Paul Weller torna a la càrrega amb Saturns Pattern, una col·lecció de 9 cançons en un estil molt progressiu i molt del Segle XXI, tal com ha manifestat el mateix cantant.

Jeff Beck publica Live +, un disc en directe gravat durant la gira que l’artista va fer al llarg de l’any passat. S’inclouen 14 temes en directe i dues inèdites en versió d’estudi.
L’actor i cantant Jamie Foxx edita el seu cinquè disc, Hollywood, un treball on trobarem fins a 15 noves propostes d’aquest artista. S’inclouen col·laboracions de Chris Brown, Wale, Pharrell Williams o Kid Ink.

Conchita Wurst va vèncer en la darrera edició del festival d’Eurovisió i ara publica el seu debut, Conchita, format per 12 temes, un dels quals Rise like a phoenix, la cançó que li ha donat més fama.