La banda irlandesa U2 tornava a pujar als escenaris per engegar la seva nova gira mundial. Tot semblava anar sobre rodes, després de l’accident que Bono va patir en caure de la bicicleta, però durant la interpretació d’un dels clàssics del grup, The Edge estava caminant per una passarel·la i no ha vist que s’acostava massa a un dels extrems i ha fet un pas en fals i ha caigut. Bono ni s’ha assabentat i ha seguit cantant com si no passés res.

Tot i la caiguda, el guitarrista es troba en bon estat i podrà seguir amb la gira.

Pel que fa al concert, la banda ha interpretat fins a 24 temes, entre ells, Vertigo, Desire, The Sweetest thing, Bullet the Blue Sky, With or without you, Pride, Beautiful day o Where the streets have no name.

Els irlandesos actuaran durant 4 nits seguides del mes d’octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona.

  • ETIQUETES
  • U2