The Wonder Years han anunciat la publicació de No Closer To Heaven pel dia 4 de setembre.

El disc estarà format per 13 cançons i presentat per Cardinals, del qual ja en podem veure el videoclip.


1. Brothers &
2. Cardinals
3. A Song For Patsy Cline
4. I Don’t Like Who I Was Then
5. Cigarettes & Saints
6. The Bluest Things On Earth
7. A Song For Ernest Hemingway
8. Thanks For The Ride
9. Stained Glass Ceilings (Featuring Jason Aalon Butler)
10. I Wanted So Badly To Be Brave
11. You In January
12. Palm Reader
13. No Closer To Heaven