Tan sols queden 5 dies per l’arribada d’un dels festivals més importants que se celebren a casa nostra, el mític Canet Rock que enguany compta amb la participació de grups com Lax’n’Busto, La iaia, Els Catarres, Els amics de les arts i Oques Grasses entre altres.

CanetRock està enllestint els preparatius de tots els serveis perquè els assistents visquin una experiència única. Un total de 400 persones treballaran la nit del 4 de juliol per tal que l’engranatge del CanetRock sigui possible.

S’habilitarà una zona gastronòmica específica amb una àmplia varietat d’oferta a preus assequibles, així com menjar i begudes per a celíacs, vegetarians i vegans. Un total d’11 empreses oferiran diferents tipus de menjar. En total, s’instal·laran més de 200 metres de barres que es gestionaran amb 30 punts de venda de tiquets distribuïts pel recinte.

Els assistents trobaran dins del recinte també marxandatge del CanetRock, així com dels grups per tenir un record d’una vetllada tan especial. A més a més, s’hi podran trobar parades de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la Fundació de Lluita contra la Sida i Adolescents.cat.

Els assistents també trobaran zones de descans i punts de càrrega de telefonia mòbil. A més, Rodalies de Catalunya reforçarà el servei de ferrocarril per facilitar el desplaçament amb transport públic. Consulta els horaris.

Veurem sortir el sol!