Noel Gallagher’s High Flying Birds editarà un EP de remescles amb temes inclosos al seu darrer disc Chasing Yesterday, sota el títol de Where The City Meets The Sky: Chasing Yesterday: The Remixes.

Es posarà a la venda el 25 de setembre, en vinil i digital i inclourà remescles realitzades per Beyond The Wizard’s Sleeve, Andrew Weatherall, Toydrum i3D de Massive Attack. A més d’un parell d’inèdites.

Tracklist

- Publicitat -

Ballad Of The Mighty I (Beyond The Wizard’s Sleeve Re-Animation)
In The Heat Of The Moment (Weatherall Remix)
Riverman (Beyond The Wizard’s Sleeve Re-Animation)
The Right Stuff (Psychemagik Remix)
The Right Stuff (High Flying Birds In 3D)
The Girl With The X-Ray Eyes (David Holmes Rework)
In The Heat Of The Moment (Toydrum Dub Rework)

Per altra banda, Gallagher també ha estat notícia les darreres hores, arran de la seva nova provocació, en aquesta ocasió posant-se amb els DJ i els que fan música electrònica. És molt curiós, que després de tot l’enrenou que ha provocat, ara s’anunciï precisament un disc com el que editarà.

L’exmembre d’Oasis va comentar que trobava molt pertorbador pel futur dels festivals i de la cultura juvenil, que tot tracti sobre un noi amb barret posant-se darrere d’unes taules de so falses i donant-li el play a un CD, fent una clara referència a artistes com Avicii o Deadmau5.

Avicii s’ha referit a ell com a vell rocker amargat i amb la ment poc oberta a noves músiques. També ha opinat que no vol saber res d’ell i que sembla un artista del Renaixement. Deadmau5 per la seva part, va presentar-se a un show dient, Sóc Deadmau5 sense el maleït barret, ni sense l’estúpid accent de Gallagher.