Projecte Mut són els responsables de la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. El tema es diu Junts i des d’avui mateix ja ha començat la campanya de promoció que s’allargarà durant l’època estival.

Enguany, TV3 i Catalunya Ràdio han escollit el grup Projecte Mut, seguint l’estratègia de treballar amb formacions musicals que es comencen a significar dins el panorama musical català. Els últims grups que han protagonitzat campanyes d’estiu han estat Pepet i Marieta (2014), Els Catarres (2013), The Pinker Tones (2012) i The Pepper Pots (2011).

Com diu el títol de la cançó de Projecte Mut, “Junts”, els espectadors que vulguin participar en la campanya d’estiu hauran d’enregistrar un vídeo en format “selfie”, al costat de qui ells vulguin i s’han d’enviar a tv3.cat/estiu. Els vídeos dels espectadors es podran veure en els molinets de continuïtat i a la web de TV3, i es comentaran al programa “Els matins”, de TV3, i “La tribu”, de Catalunya Ràdio.

- Publicitat -

D’altra banda, el grup Projecte Mut segueix la seva exitosa gira de presentació del darrer àlbum IDÒ per tota la geografia catalana, Illes Balears, incursions madrilenyes o valencianes, a part de visites habituals a diferents festivals francesos.

Propers concerts:

Divendres 3 juliol – Piera “Festa de la Diversitat”

Dissabte 4 juliol – Canet, festival “Canet Rock”

Dissabte 11 juliol – Maó (Menorca), Es Claustre

Divendres 17 juliol – Sant Marti Saroca, Festa Major

Dissabte 18 juliol – Marata, Festival “Marata Folk”