Justin Bieber és d’aquells artistes que li costa poc treure’s la roba. Al seu moment va despullar-se davant la seva àvia, amb una guitarra tapant-li les parts nobles i cantant-li una cançó al rebedor de casa, i ara ha tornat a mostrar el cul des d’un iot amb la costa d’Austràlia al fons.

Per cert que Bieber, també va ser notícia per caure del iot al mar i va haver de ser salvat d’un atac de tauró. Ell va sortir-ne il·lès, però un dels seus amics no va tenir tanta sort i té una bona ferida al tors.

Per altra banda, avui ha estat John Legend, qui a través de l’Instagram de la seva parella, podem veure les natges del cantant, això sí, una mica més tapades que les de Bieber.

Seguirà la moda entre els cantants de penjar fotos dels seus culs?

Els que agraeixen aquestes fotos, són els que creen els famosos memes i és que ja n’han fet alguns de ben curiosos!