El dia 30 d’octubre arribarà If I can dream: Elvis Presley with The Royal Philharmonic Orchestra, un nou disc que reviurà algunes de les mítiques cançons del rei del rock amb arranjaments musicals orquestrals i fins i tot amb un duet amb Michael Bublé.

Gravat als Abbey Road Studios de Londres, el disc inclou 14 cançons, Burning Love’, ‘It’s Now Or Never’, ‘Love Me Tender’, ‘Fever (feat. Michael Bublé)’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘And The Grass Won’t Pay No Mind’, ‘You’ve Lost That Loving Feeling’, ‘There’s Always Me’, ‘Can’t Help Falling In Love’, ‘In The Ghetto’, ‘How Great Thou Art’, ‘Steamroller Blues’, ‘An American Trilogy’ i ‘If I Can Dream’.

La viuda del músic, Priscilla Presley, ha comentat que el disc seria un somni fet realitat, ja que sempre li havia agradat la idea de tocar amb una orquestra simfònica tan prestigiosa.

- Publicitat -