Bon Jovi han fet un disc dedicat als seus fans, Burning Bridges, format per 10 temes, alguns dels quals s’havien d’incloure en anteriors discs i d’altres fets per l’ocasió.
El primer senzill és Saturday night gave me Sunday morning.

Eyes wide, tongue tied, és el quart disc de The Fratellis, una col·lecció d’onze temes, en l’edició estàndard i 7 més en la deluxe.
El tema que obre el disc, Me and the devil, n’és el senzill de presentació.

La canadenca Carly Rae Jepsen publica E·MO·TION, el seu tercer treball, format per 12 temes i amb I really like you, com a tema destacat.

- Publicitat -

Jess Glynne debuta amb I cry when I laugh, un treball format per 20 temes (14 en l’edició estàndard) i on trobem col·laboracions de Clean Bandit, Emeli Sandé i Tinie Tempah. En l’edició deluxe, trobem també la cançó Rather Be, la primera on vam poder descobrir aquesta cantant, que ara ens ha conquistat amb temes com Hold my hand.

El tercer disc de Jordin Sparks és Right here, right now, on trobem 14 noves cançons i col·laboracions de B.o.B., Shaggy, 2 Chainz o J-Doe.

Male és un disc de versions de Natalie Imbruglia, que s’encarrega de re-interpretar temes de Cat Stevens, Damien Rice, Tom Petty, Pete Townsend, Daft Punk o Zac Brown Band.

The awakening és el novè disc de la banda P.O.D., un recorregut musical basat en les bones i males decisions d’un personatge central, explorant les conseqüències de les seves accions.

The Bohicas debuten amb The Making Of, un disc format per 13 temes, que ens recorden als primers Arctic Monkeys o als últims Kings of Leon. Una banda que apunta alt.

The Great Unknown, és el nou disc en solitari de Rob Thomas, el líder de Matchbox 20. El tercer disc en solitari, amb producció de Ryan Tedder de OneRepublic, que li dóna un so, que ens recorda al seu grup, especialment en el primer senzill, Trust You.