David Gilmour, un dels històrics components de Pink Floyd, ha aconseguit aquesta setmana situar Rattle That Lock, el seu últim treball, com el disc més venut al Regne Unit.

Gilmour ha superat amb 20.000 unitats a Lana del Rey, que ha quedat en segona plaça amb Honeymoon.

Setmana plena de novetats en el top 10 amb un altre mític cantant, Cliff Richard, que situa en quarta posició la seva col·lecció de grans èxits, 75 at 75 – 75 Career Spanning Hits. En cinquè lloc la col·laboració entre Drake i Future amb What A Time To Be Alive, seguit per Keith Richards amb Crosseyed Heart.

- Publicitat -

Fora del top 10 han quedat els nous treballs de Ryan Adams (número 19), Carly Rae Jepsen (número 21) o Chris Cornell (número 37).

En senzills, Justin Bieber segueix per tercera setmana consecutiva al número 1 amb What do you mean?, que també segueix liderant arreu del planeta.

En segon lloc continua Sigala amb Easy love, mentre que la tercera posició se situen R.City & Adam Levine, que sumen 13 posicions amb Locked Away.

El nou senzill d’Ellie Goulding, On My Way, debuta en setè lloc i la col·laboració entre Naughty Boy i Beyoncé amb Runnin (Lose it all), ho fan en onzena posició. One Direction se situen al lloc 36 amb Infinity.