Caracal és l’esperat nou disc de Disclosure, un treball ple de col·laboracions, com Lorde, Sam Smith, Kwabs o The Weeknd.

Spotify

CHVRCHES presenten el seu segon disc, Every Open Eye, format per 11 cançons en l’edició estàndard i 3 més en la deluxe.

- Publicitat -

Spotify

Disc de debut i de títol homònim de Fetty Wap, una sensació musical als Estats Units i que ara desembarca a Europa amb ganes de triomfar.
Treball format per 17 cançons amb participació en la majoria de cançons de Monty.

Spotify

Music Complete és el desè treball dels New Order, el primer sense Pete Hook al baix i amb el retorn de Gillian Gilbert. Producció de la mateixa banda amb col·laboració amb Stuart Price.

Spotify

El DJ alemany Robin Schulz, presenta el seu segon treball, anomenat Sugar, on trobem temes com Sun goes down o Headlights i col·laboracions de Akon, Moby o Disciples.

Spotify

Dodge and burn es el tercer àlbum de The dead weather. Gravat als estudis de Jack White a Nashville, el treball inclou 12 cançons.

Spotify

No Devotion, és la banda formada després de la desaparició de Lostprophets i formada pels que eren membres del grup, en excepció de Ian Watkins, que continua a la presó, per abusos sexuals a menors.
Permanence és el disc de debut, format per 11 temes.

Spotify

Arcade Fire editen una edició deluxe de Reflektor amb un EP de 6 noves cançons, coincidint amb el llançament del seu documental The Reflektor Tapes.

Spotify

Max Frost comparteix un nou EP, Intoxication, format per 6 cançons i presentat per Withdrawal.

Spotify