Sam Smith era un dels reclams del festival Dcode, que té lloc avui mateix a Madrid, però el cantant acaba de comentar que no podrà actuar, ja que es troba malalt i sense veu, fet pel qual li és impossible de cantar.

Smith ha enviat un missatge als seus seguidors demanant disculpes per aquesta cancel·lació. Ha afegit que tenia moltes ganes d’actuar a Espanya, però aquest matí s’ha aixecat trobant-se molt malament i li han diagnosticat una greu infecció a les vies respiratòries que li impedeix actuar. També comenta que espera tornar molt aviat i compensar aquesta cancel·lació i que se sent molt malament per no estar amb nosaltres.

A dos quarts de nou, el Dcode farà una roda de premsa, on donaran més informació. S’han reajustat els horaris, per tal que el festival pateixi les mínimes repercussions i es pugui seguir gaudint del dia.

- Publicitat -