Justin Bieber continua aconseguint enorme èxit amb els senzills extrets de Purpose, i aquesta setmana situa Love Yourself, Sorry i What do you mean?, en les tres primeres posicions de la llista de senzills del Regne Unit, seguits d’un altre canadenc, Shawn Mendes, que és quart amb Stitches. Adele cau a la cinquena plaça amb Hello.

A la resta de posicions, puja Sigala amb Sweet Lovin’ i 99 Souls amb The girl is mine, que entra al top 10. A fora de les 10 primeres, s’ha de destacar la gran pujada de Light it up de Major Lazer, que gràcies al nou remix del tema, estan apropant-se cada setmana més a prop de les 10 primeres.

En àlbums, cap canvi amb 25 d’Adele al primer lloc, per setena setmana consecutiva, seguit d’Elvis Presley i Justin Bieber, que tampoc es mouen. La quarta posició també la manté Jess Glynne, mentre que en cinquè lloc puja James Bay.

En una setmana amb molt poques novetats discogràfiques, la més destacada és la posició 52 de Rachel Platten amb Wildfire.