La Pegatina continua demostrant que no hi ha ningú millor que ells per reinventar-se any rere any i sorprendre el públic amb els seus espectacles. Després de tretze anys de carrera, cinc discos i gairebé mil concerts visitant 24 països de tot el món, el grup de Montcada i Reixac presenta una gira molt especial per 2016, LA GRAN PEGATINA – EUROPEAN TOUR.

A la formació original de set components de La Pegatina se’ls sumen sis músics més, que enriquiran i donaran encara més força a la seva posada en escena. Dos coristes, una secció de vents, un guitarra elèctrica i un violinista. Aquesta súper banda de tretze músics proposarà una gira excepcional que visitarà diversos països d’Europa.
A aquest AllStars de luxe i inèdit al nostre país, també se li sumarà un Vj que il·lustrarà els concerts de la gira transformant l’escenari en un llenç. Amb la totalitat d’aquests músics La Pegatina ha anat coincidint al llarg de la seva carrera i compartint escenaris durant nits molt especials i inoblidables, tant per la banda com pel seu públic.

Precisament aquest públic serà el que gaudirà del gran espectacle LA GRAN PEGATINA, on es trobaran amb La Canija, cantant de D’Callaos, amb la que l’any 2009 van gravar la cançó “Alosque” (el clip del qual ja suma 2.000.000 de reproduccions a Youtube). Amb Pipo Ti, cantant de Gregtown que actualment gira per Llatinoamèrica on col·labora amb grans artistes de l’escena del Reggae. Amb una secció de vents formada per Tuli, saxofonista d’Alamedadosoulna, Pereza i Leiva i que ha dirigit artísticament els espectacles dels últims directes de La Pegatina. Marcos Crespo trombonista que ha gravat discos i ha girat amb Vetusta Morla, Dani Martín o Loquillo. A més a més, se’ls uneixen Miki Florensa, guitarra elèctrica de Möndo Loco i Víctor Guadiana, prestigiós violinista flamenc que ha fet gires mundials amb Chano Domínguez o Antonio Canales. La cirereta la posa el VJ francès Thibault Chenard, artesà visual que ha elaborat mappings sobre edificis tan emblemàtics com el Kremlin de Moscou o Les Invalides de Paris.

- Publicitat -

Aquest format permetrà a La Gran Pegatina fer un repàs a tota la carrera discogràfica reversionant les seves pròpies cançons i  fent-les créixer fins a límits insospitats, en el que sense dubte, serà el directe més explosiu de la seva trajectòria.

L’estrena de La Gran Pegatina serà al Festival Viñarock el pròxim 29 d’abril i la gira passarà per diversos països d’Europa fins a l’octubre de 2016, moment en què acomiadaran el tour i aquest format.