Els britànics The 1975, han tornat i ho han fet amb un títol d’allò més llarg, més o menys com la duració del disc, format per 17 cançons. Es diu I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it, i poc té a veure amb l’estil musical del seu debut.

(El disc estarà disponible en streaming, a partir de l’11 de març)

Uns altres que també han variat el seu estil característic, són els Bonobos, que s’apropen a la música pop amb Crida!, això sí, sense deixar de banda, el bonrotllisme que ha estat sempre un senyal d’identitat del grup. El disc es pot comprar o descarregar gratuïtament a través del seu web.

El segon disc del duet format per Macklemore & Ryan Lewis es diu This unruly mess i’ve made, i un cop més inclou un bon grapat de col·laboracions, entre elles les de Leon Bridges, Ed Sheeran o Idris Elba.

Vroom vroom, és un EP format per quatre cançons, on Charli XCX, ofereix en 12 minuts, un seguit de peces de caràcter experimental i avanguardistes.

Aquesta setmana també es reedita el disc Off the Wall de Michael Jackson, en una edició deluxe amb DVD, Blu Ray i material inèdit.

Bonnie Raitt, edita el seu vintè disc,  Dig in deep, mentre que Santigold, publica el seu tercer disc, 99 cents, format per 12 cançons de sonoritat pop.

Deixa el teu comentari!