El Black Music Festival fa un balanç molt positiu de la seva 15a edició, una edició rodona que durant vint dies ha programat una trentena de concerts en quinze espais de set localitats diferents. En total, uns 7.000 espectadors han assistit als concerts de pagament, xifra que significa el 83% d’ocupació. Una dada destacable tenint en compte que el Black Music Festival 2016 comptava amb un cap de setmana menys i que estrenava el model del seu nou director, Pau Marquès.

Entre els moments més memorables d’enguany destaca el soldout del concert més reeixit d’aquesta edició, l’homenatge a l’Amy Winhouse protagonitzat pel primer corista i estret col·laborador de l’artista, Zanon Thompson, acompanyat del grup català The Gramophone Allstars. També destaca el descobriment per part del públic dels londinencs Mama’s Gun i de la nord-americana Akua Naru, la gran qualitat de la posada en escena de The Stanley Clarke Band i l’èxit de les apostes de casa com The Sey Sisters, Ramon Mirabet o The Risas.

De cara a 2017 el Black Music Festival continuarà explorant aquest perfil de música i continuarà programant-los a diverses poblacions gironines. Pel que fa a Barcelona, l’aposta serà seguir consolidant-s’hi i procurar-hi créixer en l’àmbit de programació i sales.

- Publicitat -