El segon disc dels britànics The 1975, ha aconseguit aquesta setmana la primera posició de la llista britànica, amb unes 58.000 còpies, a tan sols 6500 de distància d’Adele, que ha caigut al segon lloc.

I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It, és el segon disc d’aquesta banda, que els està portant a actuar en gran quantitat de ciutats d’arreu del planeta. La que encara els queda pendent és Barcelona. I és que el grup havia d’actuar-hi per presentar el seu primer disc, però van haver de cancel·lar i mai més han tornat.

Pel que fa a la resta de posicions, destaquem el nou disc de Macklemore & Ryan Lewis, que debuta en setzena plaça.

- Publicitat -

En l’apartat dels senzills, Lukas Graham segueixen imparables al primer lloc amb 7 Years, que suma una quarta setmana al primer lloc, i ni tan sols Adele ha pogut amb ells. El nou senzill de la britànica, When we were young, ha crescut fins a la novena posició. Però per pujades, la de Mike Posner amb I took a pill in Ibiza, que creix fins al tercer lloc, superat per Rihanna i Drake amb Work, que continuen segons. També bona pujada de Zara Larsson, al quart lloc amb Lush Life.

Larsson és doble protagonista a la llista, ja que una col·laboració amb Tinie Tempah, Girls like, debuta a la posició número 15. Pel que fa al nou senzill de Fifth Harmony, Work from home, debuta a la posició 23.