Rihanna ha sumat una vuitena setmana al número 1 dels Estats Units amb Work, i en total l’artista iguala les 59 setmanes de números 1 que han aconseguit els Beatles en tota la història de la llista de senzills. Això sí, el rècord absolut el té Mariah Carey, que arriba als 79 números 1. I precisament la cantant és també la que té el rècord de setmanes consecutives amb una cançó, un total de 16 amb One Sweet Day, al costat de Boyz II Men.

Pocs canvis en les primeres posicions, amb Lukas Graham al segon lloc amb 7 Years i Meghan Trainor al 3 amb NO.

Bona entrada de Panda de Desiigner, que puja del lloc 14è al 5è.

En l’apartat dels àlbums, Kanye West aconsegueix el primer lloc amb The Life of Pablo, després de compartir-lo en streaming i gràcies també a les vendes des del seu web. En total, unes 94.000 còpies i suma el seu setè disc al primer lloc.

Lukas Graham debuten a la tercera plaça amb 59.000 unitats, mentre que Weezer se situen quarts amb prop més de 49.000 còpies venudes del disc de títol homònim.