Zayn va aconseguir el divendres el primer lloc de la llista d’àlbums del Regne Unit amb Mind of Mine, i ara ha fet el mateix als Estats Units, on el disc ha venut 157.000 unitats i a més ha aconseguit un nou rècord, al ser el primer artista britànic en situar el seu disc de debut la primera setmana que es posava a la venda.

Al seu moment, George Michael va arribar al número 1 amb Faith, però no durant la primera setmana.

En segona plaça trobem a K. Michelle amb More issues than vogue, mentre que el tercer lloc és per Rihanna amb Anti.

- Publicitat -

I precisament Rihanna és notícia en l’apartat de senzills, al sumar una setena setmana al primer lloc amb Work al costat de Drake. Tampoc canvia el número 2 amb 7 Years de Lukas Graham. La tercera plaça es per Meghan Trainor, que suma 3 llocs amb NO. Zayn aconsegueix la quarta posició amb Pillowtalk.

Bones pujades de Fifth Harmony, que entren al top 10 amb Work from home o Mike Posner amb I took a pill in Ibiza.