White Hinterland ha denunciat a Justin Bieber, Skrillex i la resta d’autors de Sorry, per haver copiat un tema seu.

Pel que diu la denunciant, Sorry imita les característiques úniques del riff vocal femení, del tema Ring the bell, editat l’any 2014. La cantant afirma que ha demanat a Bieber que deixi de fer servir el sampler, des del passat mes de desembre, però que ha estat ignorada. Ara ha demanat una compensació econòmica i que deixi de tocar la cançó.

Després de saber-se la notícia ha escrit una carta a Facebook, on indica que els autors, productors i artistes que toquen Sorry, no han rebut cap llicència per explotar el seu treball.

Skrillex ha contestat a través d’un vídeo a Twitter, on es mostra com es va crear el sampler, amb un text que diu: Sorry, però no hem robat això. Bieber ha citat el missatge afegint l’etiqueta de que “no han robat”.