Kanye West torna a fer de les seves amb l’estrena del videoclip de Famous, una de les cançons del seu nou disc The Life of Pablo, on podem escoltar la col·laboració de Rihanna.

El tema en qüestió ja va provocar una gran polèmica al seu moment, arran de la lletra, on diu coses com “crec que Taylor (Swift) i jo, encara podríem tenir sexe, jo vaig fer famosa aquesta meuca…”.

Com que tot plegat no li ha semblat prou, el raper ha estrenat en exclusiva durant una setmana a Tidal, el videoclip en qüestió, on es veu a West, despullat al llit amb la seva dona Kim Kardashian. Com que això no era prou per ell, a mesura que el pla es va obrint, podem anar veient altres famosos, com Taylor Swift, Donald Trump, Rihanna amb la seva ex-parella Chris Brown, Caitlyn Jenner, George Bush Jr., Bill Cosby i un parell d’ex-parelles del matrimoni, Amber Rose i Ray J.

- Publicitat -

Evidentment la polèmica està servida i és que sense anar més lluny, fa pocs dies, Taylor Swift va demanar a la parella que la deixessin tranquil·la. Molt cas no li han fet.