El diari El Mundo, ha publicat una notícia que ha fet aixecar totes les alarmes sobre el Mad Cool Festival de Madrid, a menys d’una setmana per l’inici del festival. El diari afirma que el terreny on s’està muntant el festival no és segur i és perillós.

Tal com informa el diari, l’informe enviat per la Dirección General de Gestión del Agua y Zonas Verdes al Servicio de Relaciones Institucionales del Área de Medio Ambiente y Movilidad de l’Ajuntament de Madrid és molt clar: Aquests serveis desaconsellen la celebració del Mad Cool, sobre la coberta de l’estanc de la Xina, almenys tal com es troba plantejat.

Per altra banda, una font de la conselleria de Medi Ambient, afirma que l’Ajuntament encara no ha donat l’autorització per a que el festival es pugui celebrar, i si hi ha el mínim dubte sobre la seguretat de les persones, no es podrà fer. La mateixa font afirma que volen enviar un missatge de tranquil·litat perquè estan segurs que tot se solucionarà.

- Publicitat -

Segons informen des del diari, sembla que els problemes podrien estar solucionats a principis de la setmana vinent.

L’Alcaldesa de Madrid, ha assegurat que volen esperar a tenir tots els informes que certifiquin que la seguretat és màxima.

Comunicat oficial del Mad Cool.