La notícia saltava ahir mateix quan en declaracions a TV3, durant una entrevista a Escalarre per complir-se el 20 aniversari de la celebració de la primera edició del Festival, Neo Sala, fundador i director general de Doctor Music, revelava que la promotora ja ha començat a treballar en els preparatius per celebrar al juliol de 2019 una “Edició Especial” commemorativa de les 3 edicions del Doctor Music Festival, que van tenir lloc a Escalarre en els anys 96, 97 i 98.

Per tal d’oferir el millor festival possible, Doctor Music està treballant ja, amb 3 anys d’antelació, en el disseny d’aquesta edició commemorativa, que partirà de l’esperit de les edicions originals per posar-les al dia d’acord amb als temps actuals.

El projecte compta ja amb la complicitat i ple suport dels 4 ajuntaments dels Valls d’Àneu-Esterri, la Guingueta, València d’Àneu i Espot – així com del Consell Comarcal del Pallars Sobirà; que esperen facilitar en els pròxims mesos un acord amb els propietaris dels terrenys que asseguri la celebració de l’esdeveniment.

- Publicitat -

La propera tardor es donaran a conèixer més detalls del que serà aquesta nova i única edició del Doctor Music Festival, que tindrà lloc al mateix emplaçament que les edicions originals.