La 3a edició del Canet Rock del segle XXI penja el cartell de ‘sold out’ i reuneix, de nou com l’any passat, més de 20.000 assistents al mític Pla d’en Sala, escenari històric del festival. Canet Rock es consolida com a cita ineludible d’inici d’estiu per a tots els amants del pop-rock català d’ara i d’abans.

“Estem contentíssims de consolidar-nos en 20.000 assistents”, afirma Gemma Recoder, directora del festival, que reconeix que arribar a les 25.000 entrades venudes de la primera edició requereix un esforç que econòmicament i humanament no compensa. “Hem trobat el nostre nínxol de públic, un molt bon aforament”, afegeix durant la roda de premsa de valoració celebrada a altes hores de la matinada.

Tant és l’èxit d’assistència i d’organització d’aquesta edició, que la directora comenta que “és probable que fem una nova edició l’any vinent”. De fet, tot i que les tres noves edicions tenen vida pròpia, explica la directora, si mantenen “l’essència i el romanticisme de reivindicació de llibertat” del festival que els hi dóna nom i que es personifica en la voluntat de continuar celebrant-ho al mateix indret originari de les edicions dels anys 70, el Pla d’en Sala.

- Publicitat -

CanetRock 016 ha ofert un cartell amb un ventall musical molt ampli que ha reunit bandes de rock, d’indie, heavy i pop. “Tenim una gran sort del moment musical que passa el nostre país i que ens permet portar bandes de gran qualitat i d’estils tan diferents. Existeix una vocació i un públic per fer possible CanetRock”, conclou Recoder. De cara a possibles edicions futures, el festival no descarta alguna col·laboració amb un festival d’Irlanda, Escòcia o Canadà, “indrets que simpatitzen amb l’essència del festival”.

En darrer lloc, l’organització també ha volgut destacar la identificació del festival com a “lloc de trobada pel sector” que, enguany, ha comptat amb la presència de membres d’altres bandes catalanes reputades com Gossos, Elèctrica Dharma o Txarango.


* Al llarg del dia penjarem un recull de fotos i vídeos del festival.