Avui s’han presentat en roda de premsa les primeres novetats per la 14a edició del Festival de Cinema i Documental Musical Beefeatear In-Edit, que tindrà lloc del 27 d’octubre al 6 de novembre.

Dos dels grans protagonistes d’aquesta roda de premsa han estat els documentals que serviran per inaugurar i clausurar el Festival: Omega, el documental de José Sánchez-Montes i Gervasio Iglesias sobre el mític disc d’Enrique Morente, i Gimme Danger, el documental de Jim Jarmusch sobre Stooges, la banda d’Iggy Pop.

Al costat de Omega i Gimme Danger, s’han confirmat: A Poem is a Naked Person de Les Blank, A song for you: The Austin City Limits Story de Keith Maitland, Blur: New World Towers de Sam Wrench, Cool Cats de Janus Koster- Rasmussen, Breaking Monster de Luke Meyer, Gary Numan: Android in La La Land de Steve Read i Rob Alexander, i am Thor de Ryan Wise, Imagine Waking up Tomorrow and All Music has Disappeared de Stefan Schwietert, Melody of Noise de Gika Gsell, Strike a Pose d’Ester Gould i Reijer Zwaan, The Music of Strangers: Jo-Jo Ma and the Silk Road Ensemble de Morgan Neville, The Sad and Beautiful World of Sparklehorse d’Alex Crowton i Bobby Dass, Raving Iran de Susanne Regina Meures i Fonko de Göran Olsson, Lamin Daniel Jadama i Lars Loven.

- Publicitat -

També hi haurà una secció dedicada al Punk que inclourà la projecció de Hated: GG Allin & The Murder Junkies de Todd Phillips, Jubilee de Derek Jarman, The Blank Generation d’Ivan Král o The Filth and the Fury de Julien Temple, a més d’una Trobada amb Don Letts.

Més informació i entrades al web oficial.