Han passat 13 anys des de que Where is the love? va irrompre al panorama musical, i llavors molts van ser els qui van descobrir els Black Eyed Peas. En aquella època, van fer onejar la bandera amb l’interrogant, preguntant-se si entre tantes guerres existia l’amor.

Al llarg dels anys el grup aniria evolucionant el seu so més urbà per aproximar-se més cap a la vessant electrònica. Actualment els seus components treballen en projectes paral·lels, i tot i que algun d’ells ha manifestat el desig de tornar al grup, la més reticent és la seva vocalista Fergie.


Versió original 2003

Ara, dins la celebració dels 20 anys com a grup, han decidit presentar una nova versió d’aquell famós tema, i on participen moltes cares conegudes com Mary J Blige, Usher, Jamie Fox, Diddy, Tori Kelly, Justin Timberlake (que ja participava en la primera versió), Jessie J o Nicole Scherzinger entre altres.

Els beneficis de la cançó aniran destinats a diferents fundacions, que pots consultar al web wheresthelove.com

Versió 2016